Om Starkey
Hearing Technologies

Hjelper mennesker å høre - Det er grunnen til at vi er her.

Hørsel er vårt anliggende

Starkey Hearing Technologies er mye mer enn høreapparatene vi produserer. Vårt formål er å bringe mennesker sammen og endre liv. Vi tror at å høre verden og menneskene vi omgir oss med er like viktig som å puste.

Vårt mål som en av verdens ledende produsenter av avanserte hørselsløsninger, er å bringe mennesker sammen og gjøre livene deres bedre ved å gi dem muligheten til å nå deres fulle potensial.

I 1967 etablerte William F. Austin vårt selskap på et enkelt premiss, "Alene kan vi ikke gjøre mye. Sammen kan vi endre verden". Vi lever den visjonen hver dag. Vi er en stolt supporter av Starkey Hearing Foundation, som hjelper mennesker verden over ved å gi hørselen i gave. Hittil har Starkey Hearing Foundation levert mer enn 1 million hørsels-helsetjenester til mennesker i nød verden over.

 • Innovasjon

  Innovasjon

  Vi hjelper millioner av mennesker med utrolig høreapparat-teknologi.

  Om det er vårt bransjeledende utvalg av usynlige høreapparater, måten vi løste utfordringen med komfortabel lytting i støyende omgivelser på, eller våre trådløse produkter inkludert Halo 2™— vårt Made for iPhone® høreapparat – vil vi kontinuerlig utvikle mindre, enklere og bedre måter å høre på. Det var Starkey Hearing Technologies som skapte industriens første kanalapparat og det første formstøpte, digitale og fullt programmerbare, usynlige høreapparatet. Vi var også de første til å benytte nanoteknologi i høreapparater, lage vanntette høreapparater, og begynne å takle den største utfordringen høreapparatbrukere møter– å høre i støy.

  Vi skaper ikke teknologi for teknologiens skyld

  Vi i Starkey Hearing Technologies mener at alle nye produkter skal tilby spesifikke og målbare forbedringer til en pasients hørsel. Vi spør pasienter og fagfolk hvilke funksjoner og forbedringer de vil ha i sine høreapparater — så begynner vi arbeidet.

  De seneste årene har vi imøtekommet pasientenes ønsker om bedre lydkvalitet i alle omgivelser, enklere kontroller og justeringer, hurtigere prosessering, og høreapparater som er mer diskrete og attraktive. Gjennom denne prosessen har vi satt nye standarder for industrien.

  Alt vi gjør er basert på dokumentasjon

  Vi støtter oss på dokumentert design og oppgraderer produkter kun hvis ny teknologi eller en ny funksjon kan gjøre en målbar forskjell. Hvis det ikke forbedrer din hørselsopplevelse, så gjør vi det ikke. Vi utfører alltid sammenligningstester både på påstander og forskning på produkter, vi tester nøye våre produkter internt og mot andre høreapparater. Hvis vi kommer med en påstand,dokumenterer vi den og offentliggjør våre funn.

  Vi setter oppfinnelser ut i livet hver dag

  Fra våre lab-teknikere til vitenskapsmennene, audiologiforskerne og tankelederne på vårt state-of-the-art Starkey Hearing Research Center i Berkeley, California, setter vi oppfinnelser ut i livet hver dag, kontinuerlig søkende etter bedre å forstå vitenskapen bak hørselstap og betydningen for menneskers liv — slik at vi kan fortsette å utvikle bedre teknologi for bedre hørsel.

 • Dedikerte til filantropi

  Starkey Hearing Foundation arbeider hele tiden "So The World May Hear®"

  Hittil har mer enn 1 million mennesker som ellers ikke ville ha hørt, fått sjansen til å delta i samfunnet takket være Starkey Hearing Foundation.

  Starkey Hearing Foundation reiser over hele verden for å tilpasse høreapparater gratis til mennesker i nød og gi dem hørselen i gave.

  I dag bidrar tusenvis av frivillige og givere over hele verden til Starkey Hearing Foundation.

  Skaper oppmerksomhet og promoterer hørselshelse

  I tillegg til å gi hørselens gave, er fondet dedikert til global hørselshelse og leder det nasjonale programmet Listen Carefully i USA. Gjennom musikk og utdanning, hjelper Listen Carefully tenåringer å forstå vitenskapen om hørsel og farene ved å utsette seg for støy og sterke lyder. Non-profit programmet Hear Now hjelper tunghørte og døve amerikanske borgere som har begrensede finansielle ressurser.

 • Amerikansk håndverk

  Starkey Hearing Technologies er den eneste amerikanskeide og -drevne leverandøren av hørselsløsninger.

  Grunnlagt og fortsatt med hovedkontor i Eden Prairie, Minnesota, er vi i Starkey Hearing Technologies stolte av vår amerikanske arv. Pakket med amerikansk oppfinnsomhet, er våre høreapparater bygget for å være sterke og langvarige. De er et resultat av tusenvis av engasjerte mennesker som jobber hardt hver dag for å oppnå et felles mål: Å hjelpe våre naboer til å høre deres aller beste

  Vi kjenner kunsten og vitenskapen om bedre hørsel bedre enn noen andre. Denne kompetansen, sammen med vår laget-for-deg tilnærming, har gitt oss vår overlegne pasienttilfredshet og våre suksesshistorier.

  DESIGNET FOR LIVET
  En virkelig individuell tilpasning begynner med en korrekt forståelse av deg. Din audiograf har det mest omfattende diagnostiske utstyr tilgjengelig for å måle hørselen din, øregangens form og det indre ørets akustikk. Dette gir oss muligheten til å skape et høreapparat som oppfyller dine spesifikke behov og passer din unike livsstil - helt fra starten av.

 • Personlig oppmerksomhet

  Hver persons hørselstap er unikt, det er derfor hver løsning vi utvikler er det også.

  Hvert hørselstap fortjener veldig spesiell behandling. Det er hva vi tror på. Det er grunnen til at vi behandler alle høreapparater som en livsforvandlende mulighet. Vårt nettverk av fagfolk inkludert audiografer, høreapparatspesialister og ØNH leger, deler denne filosofien, og vil jobbe tett med deg for å sikre at du får en løsning som passer dine unike hørselsbehov.

  Alltid der når du trenger oss

  Vi tror også innovativ teknologi og personlig service går hånd i hånd. Det er derfor vi supplerer våre avanserte hørselsprodukter med førsteklasses kundeservice og support. Fra vårt nettverk av fagfolk til pasientrådgivning, garantier, vedlikehold og reparasjoner, når du bærer Starkey høreapparater, vil du merke en forskjell både i din hørsel og i støtten vi gir.
 • Våre varemerker

  AudibelMicrotechNuearStarkey

  Kunsten & vitenskapen bak bedre hørsel

  Fra trådløse til usynlige høreapparater, Starkey Hearing Technologies familie av merkevarer tilbyr de mest avanserte og omfattende hørselsløsninger tilgjengelig. Du kan være trygg på at alle har møtt våre strenge krav til komfort, ytelse og individuell tilpassing, slik at bedre hørsel nå er mer mulig enn noensinne.

  Hearing is Our Concern

  Som den eneste privateide og amerikansk-eide selskap i høreapparatindustrien, er Starkey Hearing Technologies anerkjent over hele verden som den fremste leverandøren av hørselsløsninger. Vår tro på at hvert hørselstap fortjener spesiell, individualisert behandling er tydelig i alle våre operasjoner, inkludert banebrytende arbeid innen høreapparatproduksjon og våre globale filantropiske bestrebelser.