Om Starkey
Hearing Technologies

Hjelper mennesker å høre - Det er grunnen til at vi er her.

Starkey Hearing Technologies ble grunnlagt i 1967, og har vært med på å fremme høreapparatindustrien helt siden den gang

 • 2017

  I 2017 feirer vi vårt 50 års jubileum, og ser med stolthet tilbake på fem tiår med innovativ hørselsteknologi, audiologisk forskning og utvikling.

  For å sparke i gang det nye året, lanserer vi vårt neste-generasjons operativsystem, Acuity™ OS 2, vårt minste Made for iPhone® høreapparat hittil—Halo™ 2 RIC 312; neste generasjon av TruLink™ Hørselskontroll App, TruLink 4.0; og vår nye kompakte mobilstreamer, SurfLink® Mini Mobil. Vi samarbeider også med ZPower® om å lansere en oppladbar versjon av vår svært populære Muse™ micro RIC 312t.

 • 2016

  I januar annonserte vi vårt samarbeid med Bragi, skaperen av verdens første smarte, trådløse øretelefoner; The Dash, for å utvikle en virkelig innovativ hørselssløsning. I vår lanserte vi vår helt nye teknologi-plattform; Synergy®, et nytt high-definition operativsystem; Acuity™ OS og en ny tilpasningssoftware; Inspire® X . Dette er den første høreapparatplattformen med twin compressor teknologi (Synergy) som gjør det mulig for oss å levere 4 produkter utviklet for å forbedre hørbarhet i alle situasjoner og utvide lyttegleden samtidig.

  Halo ™ 2, vår siste generasjons Made for iPhone® høreapparater og TruLink ™ Hørsel-app lanseres med nye funksjoner som virkelig kobler aktive brukere til deres verden. En helt ny familie av høreapparater, Muse ™, er bygget med vår 900sync ™ trådløse teknologi og virker sammen med SurfLink® tilbehør for å sørge for at tale, musikk og den virkelige verden høres mer naturlig ut enn noensinne. Muse CROS System tilbyr høreapparater til de med ensidig hørselstap. Og SoundLens® Synergy lanseres som et nytt usynlig høreapparat med trådløse muligheter og  tilkobling til Surf Link tilbehør, inkludert den splitter nye Surf Link Media 2 og Surf Link mikrofon.

 • 2015

  Z Series™, vår fulle linje av trådløse høreapparater lanseres med vår proprietære Multi Tinnitus teknologi og tilkobling til SurfLink® tilbehør. Drevet av vår 900sync™ trådløs teknologi, Z-serien gir pasientene en tinnitus løsning av høy kvalitet streaming for TV, media og telefonsamtaler, forbedret tale audibility i vanskelige lyttesituasjoner, eksepsjonell komfort og uovertruffen beskyttelse mot vann, voks og oljer med vår HydraShield®2 nano-belegg.

 • 2014

  Halo, vårt Made for iPhone® høreapparat lanseres og gir en ny mulighet for høreapparatbrukere å være tilkoblet. Halo, sammen med vår TruLink™ app muliggjør sømløs forbindelse mellom høreapparater og iPhone, iPad® og iPod Touch®, slik at telefonsamtaler, musikk, videoer og mer kan strømmes direkte inn i ørene med ren og klar lydkvalitet

  .
 • 2013

  I januar lanserer vi Xino™Tinnitus med Multiflex Tinnitus teknologi for å hjelpe mennesker som lider av konstant "ringing" i ørene. Også i 2013,ble 3-Series™ formstøpte trådløse høreapparater lansert, for å tilby mindre modeller drevet av vårt BluWave® 3.0 operativsystem som er utviklet for å maksimere ytelsen i selv de mest utfordrende lyttemiljøer.

 • 2012

  I tillegg til å endre navnet vårt fra Starkey Laboratories, Inc. til Starkey Hearing Technologies lanserer vi flere spennende nyheter, blant annet Surflink Mobil® som gjør håndfrie mobiltelefonsamtaler via høreapparat mulig; Wi Series® Custom, noe som utvider vår populære trådløse høreapparatfamilie med formstøpte modeller, og tre nye trådløse alternativer, 3-Series™, Tour™ og Ignite™ som bringer fordelene med trådløs til nesten hver person som ønsker det.

 • 2011

  Vi lanserer både AMP®, det usynlige høreapparatet for folk som ikke er klar for et høreapparat, og X-Series™ og vår mest omfattende familie med tradisjonelle digitale høreapparater noensinne.

 • 2010

  En rekke spennende produkter lanseres, inkludert Wi-series, våre avanserte trådløse høreapparater som også gjorde det mulig å strømme stereolyd direkte fra TV'er eller radioer til høreapparatene uten noen kroppsbårne signalomformere; S-series® iQ-linje, med Voice iQ, et nytt, revolusjonerende system for støybehandling og bevaring av tale; og SoundLens™, verdens første formstøpte usynlige høreapparat; og Starkeys pediatriske serie.

 • 2009

  S-series® med Drive Arkitektur® lanseres. Ved hjelp av flerkjerne prosessor, og åpen arkitektur teknologi, blir S-series en av de mest solgte høreapparatefamilier i bransjen.

 • 2008

  Zōn™ revolusjonerer høreapparaters utseende og fortsetter med å vinne mer enn et dusin utmerkelser for design og forbrukerelektronikk .

 • 2006

  Vi redefinere høreapparatindustrien med Destiny™, den første høreapparatet som utnytter digital teknologi på en helt ny måte, og det første til å så gost som eliminere feedback en gang for alle.

 • 2004

  Elton Johns opptreden på Starkeys "So The World May Hear" Awards Gala hjelper Starkey Hearing Foundation og samle inn en rekordsum på $ 2.7 millioner. Byggingen av det nye William F. Austin Center begynner, og Starkey Hearing Research Center åpnes.

 • 2003

  Genesis 4 lanseres, og tilbyr hørselshemmede overlegen hørbarhet, high fidelity og lyttekomfort.

 • 2001

  Vi lanserer Genesis digitale høreapparatfamilie, som blir bransjens mest omfattende produktlinje, og Axent høreapparater blir målestokken for avansert digital teknologi.

 • 1999

  Starkey bringer høreapparater i den digitale tidsalderen med utgivelsen av Cetera og Aries digitale høreapparatsystemer. Begge tar en forskningsbasert tilnærming til forsterkning.

 • 1992

  Vi lanserer Tympanette, det første høreapparatet som sitter helt inne i øregangen. Tympanette var bransjens minste og mest populære dyp kanals høreapparat i sin tid.

 • 1983

  President Ronald Reagan blir tilpasset med Starkey INTRA høreapparater, og bidrar sterkt til en bredere aksept av høreapparater, og som resulterer i økt salg for hele næringen.

 • 1982

  CE-5 serien blir lansert, bransjens første kanalapparater.

 • 1979

  1979 Vi utvikler CHAT høreapparat-tester, Tinnitus Research Audiometer og Digital Drain Meter — state-of-the-art diagnostisk utstyr som har forbedret pasient-service.

 • 1978

  Starkey Fondet lanseres som et resirkuleringsprogram for høreapparatbatterier, hvor inntektene går til å hjelpe trengende mennesker med hørselshjelp. Programmet utvikler seg til å bli Starkey Hearing Foundation.

 • 1976

  Vi åpner vår første datterselskap i Manchester, England. I løpet av de neste fem årene, åpner Starkey anlegg i Toronto, Canada; Glencoe, Minnesota; Hamburg, Tyskland; og Paris, Frankrike.

 • 1973

  Starkey lanserer CE-1, e formstøpt ii-øret høreapparat med bransjens første 90-dagers prøveperiode, og ett års "Bekymringsløs" garanti. Like etter blir Starkey verdens ledende produsent av forsmtøpte høreapparater.

 • 1971

  Bill Austin kjøper Starkey Laboratories, en liten ørepropp-produsent, fra Harold Starkey. Austin fusjonerer Professional og Starkey, og beholde Starkey navnet.

 • 1967

  Bill Austin starter Professional Hearing Aid Service i St. Louis Park, Minnesota, og tilbyr reparasjon av alle modeller og typer høreapparat . Selskapet tilbyr faste reparasjonskostnader, som den første i industrien.