Chris Van Guilder

Chris Van Guilder

stabssjef

Chris Van Guilder fungerer som stabssjef i Starkey, hvor han har jobbet siden 2013. I denne stillingen styrer han programmer, arrangementer og strategiske initiativer som påvirker Starkeys posisjon i markedet og forbedrer medarbeideropplevelsen. Chris Van Guilder samarbeider med Starkeys ledergruppe, visepresidenter og ansatte på alle nivåer for å gi lederskap og råd om globale markedsvekstinitiativer, intern organisatorisk justering og utvikling, endringsledelse og etablering og gjennomføring av selskapets strategiske plan.

Som en relasjonsbygger og strategisk partner i ledergruppen, gir Chris Van Guilder operativ støtte og integrerer seg i organisasjonen for å vurdere og løse hindringer for suksess. Ved å legge til rette for effektivitet, justering og produktivitet mellom Starkeys ledere og dets 6000 globale ansatte i mer enn 26 land, har han bidratt til å gjøre selskapet til en global leder i høreapparatindustrien.

Før Starkey utviklet Chris Van Guilder lang erfaring innen kommunikasjon, prosjekt- og arrangementsledelse, og teamutvikling gjennom arbeid i politikken. Han tok sin bachelorgrad i statsvitenskap fra Saint John's University (MN).

better-hearing-is-who-we-are
Vår spesialitet er å høre

Se videoen

starkey-hearing-foundation-in-action
Se Starkey Hearing Foundation i aksjon

Se videoen