Høreapparater

Oppdag vår beste høreapparatteknologi

Høreapparater hjelper deg
med å høre og leve bedre

Dagens beste høreapparater er intelligente og tilbyr livsendrende fordeler for å forbedre helse og velvære. Ved å forsterke lyder du vil høre og dempe dem du ikke vil, leverer de beste høreapparatene overlegen lydkvalitet slik at du ikke går glipp av øyeblikkene som teller.

 • Genesis AI høreapparat Helt Nytt

  Gå aldri glipp av betydningsfulle øyeblikk med våre minste, mest pålitelige og naturtro lydende høreapparater.

  Utforsk Genesis AI
 • Evolv AI høreapparater

  En komplett familie med små, overlegent lydende høreapparater, utviklet for å gjøre god hørsel uanstrengt.

  Utforsk Evolv AI
 • Livio høreapparater

  Hør mer komfortabelt og tydelig i utfordrende miljøer.

  Utforsk Livio

Høreapparattyper

Høreapparat søker

Hvilket høreapparat passer for deg?

Ta quizen

Vanlige spørsmål

På sitt mest grunnleggende er høreapparater mikrofoner som konverterer lyd til elektriske signaler. En forsterker øker signalets styrke, og deretter konverterer en mottaker det tilbake til lyd og kanaliserer det inn i øregangen gjennom et lite rør eller ørepropp. Et batteri er nødvendig for å drive høreapparatet og for å muliggjøre forsterkning.

Les mer

Det er flere faktorer som er med på å avgjøre hvilket høreapparat som er best for deg. De inkluderer typen og alvorlighetsgraden til hørselstapet ditt, din livsstil og aktivitetene du regelmessig har glede av, jobben din, synet og fingerferdigheten din, og størrelsen og formen på øret ditt. Du kan starte med vår Høreapparat finder verktøy, men til sist er det din audiograf som kan gi deg råd om det beste valget for deg.

Les mer

To-øres hørsel (kalt "binaural") er bedre enn en. Hvis du har hørselstap i bare ett øre, kan du ha det bra med ett høreapparat. Alder og støyrelatert hørselstap har en tendens til å påvirke begge ørene, men hørselsprofilen for hvert øre er sannsynligvis forskjellig. Hvis det er et tap i begge ørene, vil du sannsynligvis ha mer nytte av en binaural løsning. I dag velger om lag to tredjedeler av nye brukere to høreapparater, og som gruppe rapporterer de et høyere nivå av tilfredshet enn kjøpere av et enkelt høreapparat.

Les mer

Bruk av ansiktsmasker og sosial distansering reduserer taleoppfattelse, i tillegg til at det eliminerer viktig informasjon fra leppelesing. Høreapparater - og funksjoner som vår Edge Mode og Maskemodus - avhjelper svekket taleoppfattelse på mange måter, for å gjøre det enklere å høre mennesker som bruker ansiktsmaske.

Starkey har barnevennlige produkter og programtilbud som er utviklet for å hjelpe deg med å takle barnets hørselstap head-on.

Les mer

Prisen på et høreapparat vil variere avhengig av den spesifikke stilen og funksjonene du velger. De fleste hørselsfagfolk tilbyr finansieringsplaner, og du kan kvalifisere for andre rabatter gjennom forsikringsleverandøren eller en annen kilde.

ja. Faktisk var det Starkey Hearing Technologies som først introduserte 30-dagers pengene-tilbake-garanti, som nå er bransjestandarden. Men det er viktig å gi deg selv en rimelig sjanse til å tilpasse seg høreapparatet, vel vitende om at det ofte tar noen måneder å bli komfortabel.

Les mer

Når du søker behandling for hørselstap, sørg for å velge en audiograf som forstår den tilgjengelige teknologien og tilbyr oppfølgingsbehandling. Bruk vår online locator for å finne en profesjonell i nærheten av deg, eller ring .

Planlegge en avtale

CIC-fjerningshåndtakets antenneform kan variere.