Michael Scholl

Michael Scholl

Chief Compliance Officer og konserndirektør for corporate relations

Som chief compliance officer, michael Scholl gir ledelse for vurdering, planlegging, utvikling, implementering, og evaluering av bedriftens globale compliance program. Han samarbeider tett med team på tvers av organisasjonen for å identifisere, redusere og utbedre risiko – samtidig som han fremmer Starkeys generelle samsvarskultur.

I tillegg fungerer Michael Scholl som konserndirektør for corporate relations. I denne rollen leder han Starkeys regjeringsrelasjoner og offentlige politiske tiltak knyttet til statlige, føderale og globale lovgivende og regulatoriske prioriteringer, samt Starkeys innsats for å bygge strategiske partnerskap med ideelle organisasjoner, selskaper og forbrukerorganisasjoner i vårt lokalsamfunn og utover.

Michael Scholl bringer mer enn 15 års lederskap i både privat og offentlig sektor. Før han begynte i Starkey ledet han et Twin Cities-basert konsulentfirma som spesialiserte seg på å gi strategiske råd innen koalisjonsbygging, regulatorisk overholdelse, lobbyvirksomhet, regjeringsrelasjoner, meldingsutvikling og betalte medier.

Michael Scholl fikk sin b.A. i statsvitenskap fra Denison University.

better-hearing-is-who-we-are
Vår spesialitet er å høre

Se videoen

starkey-hearing-foundation-in-action
Se Starkey Hearing Foundation i aksjon

Se videoen