Tani Austin 

Tani Austin

Konserndirektør for filantropi

Tani Austin er chief philanthropy officer i Starkey. Tani har mer enn 35 års erfaring i hørselshelseindustrien, blant annet: å opprettholde sin egen høreapparatpraksis i 10 år og fungere som Illinois Department of Public Health Practicum Examiner for licensure av høreapparatdispensere, sekretær for Illinois Hearing Society, og i National Board of Certification in Hearing Sciences.

Tani Austin har en dypt forankret lidenskap for å hjelpe de trengende, og for henne, som begynner med å gi alle tilgang til hørsel. I sin rolle utfører hun selskapets filantropiske innsats, med fokus på å forbedre hørselshelsen over hele verden og andre viktige humanitære årsaker i vårt lokalsamfunn og utover.

Named Female Philanthropist of the Year og hedret på First Ladies Summit på FNs generalforsamling i 2015, Tani Austin&frivillige mesteparten av sin tid til Starkey Hearing Foundation, en 501 (c)(3) veldedighet. Stiftelsen er verdens største veldedighetsorganisasjon for hørselshelsetjenester. Stiftelsen tilbyr gratis hørselshelsetjenester til mennesker i nød, slik at de kan oppnå sitt fulle potensial. Ifølge Verdens helseorganisasjon har anslagsvis fem prosent av verdens befolkning invalidiserende hørselstap, med størst utbredelse i lav- og mellominntektspopulasjoner. Virkningen av hørselstap påvirker ikke bare den enkelte, men deres familie, samfunn, land og verden for øvrig. Spesielt i tredjeverden land, få evnen til å høre gir mulighet for lønnsomt arbeid, som igjen hjelper hele familien. Stiftelsen har berørt livene til enkeltpersoner med størst behov i mer enn 100 land og på alle kontinenter unntatt Antarktis, og tilbyr primære ørepleietjenester, hørselsscreeninger, høreapparater, batterier og reparasjon og utskifting av høreapparater etter behov. I tillegg til å tilby hørselshelsetjenester har stiftelsen utviklet en formalisert prosess for bygging, drift og evaluering av et samfunnsbasert hørselsprogram og har etablert dette programmet i mer enn 60 land til dags dato og minus;der folk i landet får betalt for å jobbe og yte tjenester til mennesker i nød.

Tani, sammen med sin mann, Bill Austin, grunnlegger, hovedeier og administrerende direktør i Starkey, reiser med Stiftelsen på å høre misjonsturer mesteparten av året. Tani Austins nådeløse innsats for Starkey Hearing Foundation har hjulpet det å bli en global kraft i å styrke lokalsamfunnene til å utvikle bærekraftige, samfunnsbaserte systemer for å høre helsetjenester.

I 2016, Tani Austin ble invitert til å være Delta Zeta Sorority Convention's initiate. Den nasjonale sorority støtter Starkey Hearing Foundation hørsel helse bevissthet og utdanning gjennom Listen nøye kampanjen og lovet å heve $ 5 millioner i løpet av de neste fem årene.

Tanis forpliktelse til filantropi går utover å høre. Ved å støtte en rekke både lokale og globale veldedige formål, har hennes inspirerende visjon og uselviske engasjement bidratt til å forandre utallige liv.

better-hearing-is-who-we-are
Vår spesialitet er å høre

Se videoen

starkey-hearing-foundation-in-action
Se Starkey Hearing Foundation i aksjon

Se videoen