Tani Austin 

Tani Austin

Konserndirektør for filantropi

Tani Austin er Starkeys konserndirektør for filantropi. Hun har en dypt forankret lidenskap for å hjelpe de som trenger det og for henne starter det med å gi alle tilgang til hørselshelsetjenester.

Tani har mer enn 35 års erfaring i hørselshelseindustrien. Blant annet har hun drevet sin egen høreapparatpraksis i 10 år og fungert som Illinois Department of Public Health Practicum Examiner for lisensiering av høreapparatforhandlere, vært sekretær for Illinois Hearing Society, og medlem av National Board of Certification in Hearing Sciences.

Tani ble kåret til Årets kvinnelige filantrop og hedret på First Ladies Summit på FNs generalforsamling i 2015, og har frivillig brukt mye av tiden sin gjennom årene til Starkey Hearing Foundation, en 501(c)(3) veldedighetsorganisasjon. Stiftelsen er verdens største veldedighetsorganisasjon for hørselshelsetjenester og har berørt livene til enkeltpersoner i mer enn 100 land rundt om i verden.

Tani og mannen hennes Bill Austin, eier og styreleder i Starkey har reist med stiftelsen på utallige hørselsmisjoner. Deres utrettelige innsats har formet stiftelsen til å bli en global kraft i å styrke lokalsamfunnene for å utvikle enkle, skalerbare og bærekraftige lokalsamfunnsbaserte hørselshelsesystemer i mer enn 70 land til dags dato.

Stiftelsen åpnet Starkey Hearing Institute i Zambia for å hjelpe til med å møte det økende behovet for flere hørselshelsespesialister i Afrika. Instituttet gir årelang, akkreditert, profesjonell øre- og hørselshelseutdanning, inkludert praktisk opplæring i direkte omsorgstjenester.

Med lanseringen av Starkey Cares i 2021, Starkeys program for samfunnsansvar fortsetter Tani sin forpliktelse om å hjelpe lokalsamfunn ved å tilby uvurderlige ressurser for hørselshelse. Gjennom et samarbeid med Special Olympics International, hjelper Starkey Cares tusenvis av idrettsutøvere med funksjonshemminger rundt om i verden med å motta hørselshelseressurser de kanskje ikke har tilgang til ellers. Som en anerkjennelse for hennes imponerende arbeid, har Tani Austin nylig blitt kåret til en 2023 Women in Business honoree av Minneapolis St. Paul Business Journal.

  • Vår spesialitet er å høre

  • Se Starkey Hearing Foundation i aksjon