Høreapparater

Har dere
høreapparater for barn?

Oppdag en verden av undring

Barn oppdager så mye når de er engasjerte, selvsikre og lykkelige. Og du åpner ditt barns verden litt bredere når du hjelper dem å høre bedre.

Barn og hørselstap

Starkey har barnevennlige produkter og programtilbud som er utformet for å hjelpe deg med å håndtere barnets hørselstap. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med hørselstap, eller kanskje du har lagt merke til et potensielt problem, er det viktig å søke hjelp fra en hørselsekspert så snart som mulig. Studier viser at tidlig intervensjon kan bidra til å forbedre språkutviklingen, øke akademisk suksess og forbedre livstidsmulighetene. 1

  • Taleutvikling – å høre lyder så tydelig og klart som mulig er nøkkelen til å utvikle tale. Når barn opplever et komplett, rikt spekter av lyder hele dagen, har de en bedre forståelse av både komplekst språk og verden rundt seg.
  • Sosial utvikling – Det kan virke åpenbart, men det er lettere å få venner og være en del av gruppen når du kan høre de andre barna – og selvtilliten til å delta eller lede kommer av å kunne høre godt.
  • Ulike aldre har ulike hørselsbehov – Det primære målet for babyer og småbarn er at de skal høre og behandle det bredeste mulige lydspekteret. Men når et barn begynner på skolen, blir støystyring og retningsbehandling mye viktigere. Med Starkey høreapparater får du funksjoner som er designet for å imøtekomme en rekke aldre. Hørselseksperten din vil aktivere funksjonene som passer for barnet ditt.
  • Høre tap og skole – Barn lærer bedre når de kan høre læreren. De fleste skoledistrikter gir et FM-system for barn med hørselstap. Et FM-system er som en enveisradio. Læreren bærer en liten mikrofon, og en mottaker er koblet til baksiden av barnets høreapparat slik at han eller hun kan høre alt læreren sier uten å måtte bekymre seg for klasseromsstøyen som forstyrrer.
  • Arbeide med hørselseksperten – Hørselseksperten din er partneren din og ressursen i barnets hørselsreise. De kan gi både generell informasjon om hørselstap samt testing og produktanbefalinger som er spesifikke for barnets behov.

Starkey høreapparater

Starkey høreapparater er ikke bare noen høreapparater, fordi dette ikke bare er noen ører. Starkeys filosofi er bygget på en evidensbasert designtilnærming: Hver innovasjon vi gjør må først dokumenters for å levere en bedre hørselsopplevelse for våre pasienter.

For barnet ditt betyr dette enestående ytelse: for eksempel smart teknologi som er designet for å identifisere og forsterke viktige lyder som tale; og solide funksjoner spesielt designet for å tåle barnas aktiviteter.

Feedback-kontroll

Best omfattende tilbakemeldingsstyringssystem.

Optimalisering av tale

Vår proprietære komprimeringsarkitektur med flere segmenter kombinerer talehørbarhet og generell komfort.

Stille

Reduserer egenstøy over et bredere spekter av inngangsnivåer som gir en high-fidelity lytteopplevelse uavhengig av nivået på bakgrunnsstøy.

Vind (vind)

Støyreduksjonsalgoritme utformet for å gi overlegen komfort i vindstøy.

Surface Nanoshield

Belagt på komponenter, apparathus og Hear Clear voksfilter, gir Surface Nanoshield høreapparatbrukere neste generasjons fuktighets- og voksavstøtende middel for å sikre pålitelighet og holdbarhet.


Fargede ørepropper

For de fleste barn, spesielt unge, er bak øret (BTE) høreapparater det mest hensiktsmessige alternativet for hørselstap. For å holde tritt med barnas raske vekst, får de nye ørepropper en eller to ganger i året, men vil beholde samme BTE i flere år. øk barnets selvtillit ved å la dem velge favorittfargen på sine ørepropper.

livio-ai-behind-the-ear-hearing-aid

1. Kilde: Pediatrics®