Høreapparater

Hva er noen fremskritt
i høreapparatteknologi?

Hvordan har høreapparatteknologien utviklet seg nylig?

Som mange andre høyteknologiske enheter (TV-er, telefoner, datamaskiner), har høreapparater opplevd en stor teknologisk revolusjon det siste tiåret og spesielt de siste årene.

Det beste av dagens høreapparater er designet for å spore kropp og hjernehelse, nesten eliminere tilbakemeldinger, gjøre det enklere og mer behagelig å lytte i støyende miljøer, strømme stereolyd fra TV-er og radioer direkte til selve høreapparatet, la deg snakke på telefonen håndfri og mye mer. Nå er instrumentene mindre (og i noen tilfeller usynlige), mer komfortable, oppladbare og kraftigere enn noensinne.

Sporing av hørsel og aktivitet

Livio AI er det første høreapparatet som har integrerte sensorer og kunstig intelligens som lar deg spore fysisk aktivitet og kognitiv helse målt ved bruk av høreapparater.

Oppladbare hørselsløsninger

Starkey tilbyr oppladbare hørselsløsninger som drives av et litium-ion-batteri.

Full, rik lydkvalitet

Våre nyeste høreapparater gir bedre lydkvalitet for både tale og musikk.

Personlig lytteopplevelse

Vi har alle et unikt perspektiv på lyd. Ved å tilpasse forholdet mellom myke lyder til høye lyder for hver enkelt person, kan audiografen i stor grad forbedre lyttekomforten med dagens høreapparater.

Komfortabel lyd og samtale i alle miljøer

Et nytt avansert operativsystem identifiserer miljøet du er i, og fokuserer automatisk på å bevare tale. Dette gjør det enklere å høre og forstå, uansett hva støykilden.

Nyt samtalen, nyt musikken!

Høreapparatene våre har nå muligheten til å se forskjellen mellom musikk og tale, og kan automatisk endre innstillingene slik at du kan høre og nyte musikk.

Musikk slik du liker det!

Musikk og tale er svært forskjellige. For første gang kan musikk behandles med all sin rikdom og nyanse for å gi den beste lydkvaliteten og lytteopplevelsen.

Nyt å høre telefonsamtalene dine

Bruk iPhone& til å høre telefonsamtaler direkte gjennom høreapparatene uten en mellomliggende enhet. Våre smarttelefonkompatible høreapparater lar deg sette telefonen til ett øre og høre samtalen i begge ørene. Forbedre din evne til å høre, forstå og få kontakt med din verden!

Du har kontrollen i hånden

Bruk appen Trives hørselskontroll eller TruLink Hearing Control-appen på smarttelefonen for raskt og enkelt å kontrollere og tilpasse lydkvaliteten etter eget ønske, uansett innstilling.

Høreapparatet vet hvor du er

Tenk deg et hørselssystem så smart at det kan fortelle når du er på favorittrestauranten din, på et gudshus eller på jobb, og deretter automatisk justerer lydkvaliteten til det miljøet. Denne funksjonen er tilgjengelig med smarttelefon-kompatible høreapparater.

Usynlige alternativer

Høreapparatene fortsetter å bli mindre og kraftigere. Mange stiler, inkludert trådløse alternativer, hviler komfortabelt inne i øregangen, hvor de er nesten usynlige for andre.

Alle nyter TV på et komfortabelt volum

Koble vår trådløse TV Streamer eller SurfLink Media 2 streamer til TV eller stereo, og du kan streame TV, musikk eller spillet rett fra kilden til høreapparatene dine. Ingen andre trenger å høre det hvis de ikke vil, eller hvis du ikke vil at de skal

Bærbart, personlig trådløst tilbehør

Vår SurfLink Mobile 2 fungerer med høreapparatene dine for å snakke på mobiltelefonen din, lytte til musikk eller bare gjøre det bedre på kortspillet!

Holdbare, pålitelige høreapparater

Høreapparatene våre kommer med Surface Nanoshield, vårt ledende vann-, voks- og fuktighetsavvisende middel. Surface Nanoshield beskytter høreapparatene mot elementene som gir dem de største utfordringene, slik at du kan bruke dem mer og reparere dem mindre.

Passelig tinnitus lettelse

Starkeys høreapparater har vår avanserte Multiflex Tinnitus-teknologi. Denne teknologien lar deg og audiografen tilpasse en beroligende lydstimulans designet for å hjelpe deg med å administrere tinnitus.

Du vil kanskje også like:

livio-brochure
Vårt beste høreapparat noensinne

Se hvorfor Livio er vårt beste klingende og beste høreapparat noensinne.

Last ned brosjyre
11-things-video
Hvordan høreapparatene har endret seg

Se 11 fantastiske ting nye høreapparater kan gjøre at gamle ikke kunne.

Se video

hearing-aid-comparison
Sammenligningsverktøy for høreapparat

Sammenlign høreapparatene dine med den nyeste teknologien.

Sjekk det ut