Hørselstap

Finnes det høreapparater for
ensidig hørselstap?

Alternativer for

ensidig hørselstap

CROS-løsning

Hvis du ikke kan høre i det ene øret og ha normal hørsel i det andre øret, kan du dra nytte av en CROS-løsning. Du vil kunne høre lyder i det svakere hørselsøret ditt ved hjelp av det friske øret.

Hvordan det fungerer:

For å hjelpe deg med å engasjere deg bedre i alle typer lyttemiljøer, har CROS-løsningen vår en mikrofon som plukker opp lyder og stemmer fra ditt svakere hørselsøre, og overfører dem deretter til en høreapparatmottaker som er montert på ditt gode øre. Uansett posisjon ved middagsbordet, eller hvis lyder stammer fra din svakere hørselsside, vil du ikke gå glipp av viktige lyder rundt deg.

BiCROS-løsning

A BiCROS-løsning er også tilgjengelig og kan være til nytte for de med liten eller ingen hørsel i ett av ørene, og et hørselstap i deres bedre øre.

Hvordan det fungerer:

Dette alternativet sender lyd fra en mikrofon, plassert i øret med liten eller ingen hørsel, til en høreapparatmottaker plassert i ditt bedre hørselsøre. Dette gjør at du kan høre fra begge sider. Audiografen kan hjelpe deg med å finne ut hvilken løsning som passer best til dine behov og livsstil.

Start reisen til bedre hørsel

test your hearing
Test hørselen din

Lurer du på om du har hørselstap? Vår gratis online test tar bare 5 minutter.

Prøv det
learn about hearing loss
Lær om hørselstap

Få fakta om hørselstap årsaker, behandling og mer.

Se mer
hearing doctor appointment
Planlegge en avtale

Møt en lokal audiograf som kan hjelpe.

Kontakt oss