Hørselstap

Vil bedre hørsel
min livskvalitet?

Hvordan vil et høreapparat forbedre livskvaliteten min?

At Starkey, vi tror bestemt at hvis du hører bedre, lever du bedre. Å høre ditt beste holder deg engasjert, gjør øyeblikk mer minneverdig, og kobler deg til verden rundt deg. I tillegg har behandling av hørselstap vist seg å forbedre:

  • Kommunikasjon i relasjoner
  • Intimitet og varme i familieforhold
  • Hjelpemiddel i kommunikasjon
  • Tjene kraft
  • Sense for kontroll over livet ditt
  • Sosial deltakelse
  • Emosjonell stabilitet

Høreapparater kan gi verdifulle fordeler for å forbedre livskvaliteten din på en rekke viktige måter. De kan hjelpe deg å:

Hør bedre i situasjoner som er viktige for deg – Delta fullt ut med familie, venner og medarbeidere igjen.

Vær tilkoblet – Hørselstap kan føre til isolasjon og depresjon. Med høreapparater kan du få kontakt med verden og gjenvinne livskvaliteten din.

Unngå å bli en byrde for de rundt deg – Bruk av høreapparat kan være en høflighet for andre, redusere frustrasjon og eliminere behovet for at de hever stemmene sine eller gjentar ting til deg.

Identifiser tale i støy – Høreapparater kan forbedre hjernens evne til å behandle tale når det er konkurrerende bakgrunnsstøy, som i en restaurant eller folkemengde. Høreapparatteknologi fortsetter å forbedre seg og høre bedre i støy er et hovedfokus for dagens høreapparatteknologi.

Vær skarp – Hørselstap bidrar til kognitiv svikt og påvirker kommunikasjonen – det kan til og med bli feildiagnostisert som demens. Høreapparater kan bidra til å holde deg oppdatert på game.

Vær oppmerksom på hva som skjer rundt deg – Høring gjør det mulig å høre alarmer, sirener, trafikk, telefoner, dørklokker og andre viktige signaler hjemme, jobb og i samfunnet.

Arbeid lenger og tjene mer – Studier viser tydelig at ubehandlet hørselstap kan påvirke din suksess på jobben, med enda et mildt hørselstap som reduserer inntjeningspotensialet. Bruk av høreapparater kan hjelpe deg med å kommunisere vellykket på jobben, slik at du opprettholder produktiviteten, den profesjonelle stillingen og inntekten.