Oppgradering av høreapparater

Er det på tide å oppgradere høreapparatene dine?

Hvis du har hatt høreapparatene dine i flere år, kan det hende du er klar for en oppdatering. Eldre teknologi eller endringer i hørselen kan føre til en hørselsopplevelse som er mer frustrerende enn den må være. Hvis du opplever noe av det følgende, kan det være på tide å vurdere en oppgradering:

 • Høreapparatene summer, plystrer eller hyler
 • Du har problemer med å høre tale i støyende situasjoner
 • Du har problemer med å høre på telefonen
 • Høreapparatene fungerer ikke så bra som de pleide
 • Å bruke høreapparatene er mer slitsomt enn det pleide å være

Ny digital teknologi har eliminert mange vanlige frustrasjoner og gjort det mindre slitsomt å høre.

Hvis du bruker eldre analoge høreapparater

Høreapparatteknologien har gjort store fremskritt de siste årene, særlig gjennom utvikling av digitale høreapparater. Disse nye høreapparatmodellene inneholder små databrikker designet for å tilpasse lyder for brukeren - noe som gjør tale tydeligere og bakgrunnsstøy svakere, slik at det er lettere å høre.

Digitale høreapparater løser også mange av problemene analoge høreapparater ikke kunne, for eksempel undertrykkelse av bakgrunnsstøy og automatisk kansellering av den irriterende plystringen som preget analoge høreapparater. Lær om den nyeste teknologien for trådløse høreapparater.

Hvis du bruker digitale høreapparater

Hvis du for tiden bruker digitale høreapparater, bør du få hørselen testet årlig for å sikre at høreapparatene dine er riktig tilpasset hørselstapet ditt. Digitale høreapparater oppdateres ofte av produsenter, så det er alltid nye funksjoner som kan være til nytte for dine livsstils- og hørselsbehov. Lær mer om en av de mest spennende, praktiske og brukervennlige høreapparatteknologiene; nye Made for iPhone høreapparater.

Hvis du vil ha mindre synlige høreapparater

Høreapparatteknologien har ikke bare blitt mer avansert, den er mindre og mer diskret. Dagens høreapparater er mye mindre synlige, designet med farger som passer bedre til håret eller hudtonen din. Og noen er designet for å være helt usynlige i øregangen. Lær mer om Usynlige høreapparater

Med alle de siste fremskrittene innen høreapparatteknologi, kan det snart være fornuftig å oppgradere de gamle høreapparatene dine. Ring 51 82 00 80 eller gjør en avtale med en audiograf i nærheten av deg.

Du vil kanskje også like:

 • Vårt beste høreapparat noensinne

  Se hvorfor Livio er vårt beste klingende og beste høreapparat noensinne.

  Last ned brosjyre
 • Hvordan høreapparatene har endret seg

  Se 11 fantastiske ting nye høreapparater kan gjøre at gamle ikke kunne.

 • Sammenligningsverktøy for høreapparat

  Sammenlign høreapparatene dine med den nyeste teknologien.

  Sjekk det ut