Oppgradering av høreapparater

Er det på tide å oppgradere høreapparatene dine?

Hvis du har hatt høreapparatene dine i flere år, kan det hende du foreligger for en oppdatering. Eldre teknologi eller endringer i hørselen kan føre til en hørselsopplevelse som er mer frustrerende enn den må være. Hvis du opplever noe av det følgende, kan det være på tide å vurdere en oppgradering:

  • Høreapparatene buzzer, plystrer eller gir tilbakemeldinger
  • Du har problemer med å høre tale i støyende situasjoner
  • Du har problemer med å høre på telefonen
  • Høreapparatene fungerer ikke så bra som de pleide
  • Bruke høreapparatene er mer slitsomt enn det pleide å være

Ny digital teknologi har eliminert mange vanlige frustrasjoner og gjort det mindre slitsomt å høre.

Hvis du bruker eldre analoge høreapparater

Høreapparatteknologi har gjort store fremskritt de siste årene, særlig gjennom utvikling av digitale høreapparater. Disse nye høreapparatmodellene inneholder små databrikker designet for å tilpasse lyder for brukeren - noe som gjør tale høyere og bakgrunnsstøy mykere, slik at det er lettere å høre.

Digitale høreapparater løser også mange av problemene analoge høreapparater ikke kunne, for eksempel undertrykkelse av bakgrunnsstøy og automatisk kansellering av den irriterende plystringen som preget analoge høreapparater. Lær om den nyeste teknologien for trådløse høreapparater.

Hvis du bruker digitale høreapparater

Hvis du for tiden bruker digitale høreapparater, bør du få hørselen testet årlig for å sikre at høreapparatene dine er riktig tilpasset hørselstapet ditt. Digitale høreapparater oppdateres ofte av produsenter, så det er alltid nye funksjoner som kan være til nytte for dine livsstils- og hørselsbehov. Lær mer om en av de mest spennende, praktiske og brukervennlige høreapparatteknologiene og ndash; nye Made for iPhone høreapparater.

Hvis du vil ha mindre åpenbare høreapparater

Høreapparatteknologien har ikke bare blitt mer avansert, den er mindre og mer diskret. Dagens høreapparater er mye mindre åpenbare, designet med farger som passer bedre til håret eller hudtonen din. Og noen er designet for å være helt usynlige i øregangen. Lær mer om Usynlige høreapparater

Med alle de siste fremskrittene innen høreapparatteknologi, kan det snart være fornuftig å oppgradere de gamle høreapparatene dine. Ring 51 82 00 80 eller gjør en avtale med en audiograf i nærheten av deg.

Du vil kanskje også like:

livio-brochure
Vårt beste høreapparat noensinne

Se hvorfor Livio er vårt beste klingende og beste høreapparat noensinne.

Last ned brosjyre
11-things-video
Hvordan høreapparatene har endret seg

Se 11 fantastiske ting nye høreapparater kan gjøre at gamle ikke kunne.

Se video

hearing-aid-comparison
Sammenligningsverktøy for høreapparat

Sammenlign høreapparatene dine med den nyeste teknologien.

Sjekk det ut