Oppsett av Thrive app

Nedenfor finner du trinnvise instruksjoner om hvordan du konfigurerer og kobler høreapparatene til Thrive-appen.  Finn kompatible telefoner i denne listen over kompatible enheter.

Apple mobil enhet

Følg instruksjonene nedenfor for å koble høreapparatene til apple-mobilenheten. Hvis høreapparatene dine noen gang mister tilkoblingen til mobilenheten, gjentar du instruksjonene nedenfor for å koble til på nytt.

 1. Kontroller at Bluetooth er aktivert på mobilenheten. Åpne Innstillingerr, gå til Bluetooth og slå det .
 2. Gå tilbake til Innstillinger og trykk på Tilgjengelighet > Hørsel > Høreapparater.
 3. Mens Apple mobil-enheten søker etter tilgjengelige apparater, slår du høreapparatene av og på for å sette dem i paringsmodus.
 4. Når høreapparatene oppdages, vil du se høreapparatnavnet ditt (“Michelles høreapparater”) under Enheter.
 5. Trykk på høreapparatnavnet for å koble høreapparatene til den mobile enheten.
 6. Du vil se to paringsforespørsler (én for hvert høreapparat). Velg Koble til for hver forespørsel. Disse forespørslene kan komme flere sekunder etter hverandre.
 7. Når paringen er fullført, endres høreapparatnavnet fra svart til blått.

Android mobil enhet

Følg instruksjonene nedenfor for å koble høreapparatene til din Android mobile enhet. Hvis høreapparatene dine noen gang mister tilkoblingen til mobilenheten, gjentar du instruksjonene nedenfor for å koble til på nytt.

 1. Trykk Innstillingerikonet på mobilenheten.
 2. Sørg for at Bluetooth er på.
 3. Slå dine høreapparater av og så igjen. Dette setter høreapparatene i paringsmodus.
 4. Åpne Thrive appen og følg instruksjonene.
 5. Når et par høreapparater er oppdaget vil du bli bedt om å pare hvert av dem, og i tillegg godkjenne at Thrive appen styrer dine høreapparater.
 6. Hvis fler enn ett par høreapparater oppdages, vil du få en oversikt. Forsikre deg om at du tilkobler dine apparater.

  MERK: Paring kan fremdeles fullføres via Bluetooth-menyen i din Android telefon hvis ønskelig.

Apple mobil enhet

Thrive app gjør det enkelt å kontrollere og justere høreapparatene dine med din kompatible Apple® mobile enhet. Det er enkelt å laste ned appen. Følg de trinnvise instruksjonene nedenfor:

 1. Åpne App Store®.
 2. Skriv inn "Thrive" i søkefeltet.
 3. Trykk på HENT for å laste ned appen til mobilenheten din.

Android mobil enhet

Thrive app gjør det enkelt å kontrollere og justere høreapparatene dine med din kompatible Android™ mobile enhet. Det er enkelt å laste ned appen. Følg de trinnvise instruksjonene nedenfor:

 1. Åpne Google Play™-butikken.
 2. 2. Skriv inn "Thrive" i søkefeltet.
 3. Trykk på INSTALLER for å laste ned appen til mobilenheten.

Apple eller Android mobil enhet

Åpne Thrive-appen. Du vil bli bedt om å konfigurere:

VarslerVelg Tillat eller Ikke tillat. Varsler vil sende et hørbart varsel til høreapparatene, legge inn et varsel på Thrive-appikonet og plassere et banner på låst skjerm.

StedstjenesterAlltid Tillat anbefales. Stedstjenester er viktig for funksjoner som geotagging, fallvarsel og finn høreapparatene mine.

Lisensavtale for sluttbrukere og retningslinjer for personvernLes gjennom avtalen og merk av for begge samtykkeboksene. Klikk godta.

Grunnleggende eller avansert modusVelg ønsket modus og trykk fortsett. Dette kan endres senere i appen.

Thrive App innloggingBesøk Facebook, Google™ søkemotor eller opprett din egen konto med en e-postadresse og passord. Dette oppretter skykontoen din og lagrer innstillingene for Thrive-appen.

Bli kjent med appen Thrive

Den fullverdige, brukervennlige Thrive-appen gir deg full kontroll over høreapparatene dine. Startskjermen gir et øyeblikksbilde av helseinformasjonen din og fungerer som portal for å endre innstillinger, justere volumet, opprette tilpassede forhåndsinnstillinger med mer. Last ned brukerhåndboken for mer informasjon.

Thrive smartphone app